меню
  • Химикоустойчиви покрития
върни към всички

Химикоустойчиви покрития

Тук може да намерите повече информация за винилестерните покрития, които може да предложим. Подходящи са не само за метал, но и за бетон.
Product Name

Винилестерни покрития

Винилестерните смоли са широко признати като материали с отлична устойчивост за широка гама от химически среди и температури до 100-150 градуса по Целзий. Те се използват за производство на различни стоманобетонни конструкции, включително тръби, резерв...

Материалите са предназначени за защита от корозия на открити и закрити съоръжения и конструкции от метал, бетон, дърво и други (в т.ч. поцинкована ламарина) във вид на замазки, шпакловки, китове за облицовки, ламинати със стъклена тъкан, стенни и подови покрития, уплътнителни слоеве (херметици), фуги и хидрофобизатори за строителни материали. Горепосочените системи се използват при проектиране и изпълнение на ново строителство и ремонти на граждански обекти, промишлено строителство и ремонтни дейности (конструкции, инсталации, съоръжения и др.) в химическата, газодобивната, нефтопреработващата, хранително-вкусовата и текстилната промишлености, атомната и топлоенергетиката, машиностроенето, електрониката, военно промишления комплекс и др.